Bordspelkado

U mag hier een reactie achterlaten over uw ervaring met Bordspelkado

Dit is de nieuwe website van Bordspelkado per januari 2020.

We hopen u van dienst te zijn met de nieuwe website van Bordspelkado.
U heeft tot alle pagina’s direct toegang. We verwachten dat u snel vindt wat u zoekt.
Mocht u vragen hebben, stel die gerust.
Heeft u commentaar,  of een beoordeling na het leveren van een spel, geef die dan svp door een reactie te plaatsen onder aan deze pagina.
We wensen u alle succes met uw plannen. Na uw voorbereiding, gaat Bordspelkado graag een spel voor u realiseren.

Nieuw Spel:
Vanaf maart 2020 is er een nieuw bordspel, het “Michiel de Ruijter” spel leverbaar.
Het is een oud Hollands spel en het is gedateerd op de datum 24 maart 1607.
Dit spel moet nog in de website geplaatst worden. De spelregels ziet u onderaan het spel staan, maar inmiddels zijn die ook in een document beschikbaar.

49 reacties op “Bordspelkado

 1. Dag André,
  Bedankt voor het prachtige Ganzenbordspel voor onze zoon en schoonzoon als huwelijkscadeau, heel mooi uitgevoerd, boven verwachting.
  Ook het overleg en je input was fijn.
  Kortom, aan te bevelen en ik kom vast nog eens terug voor nog een spel!

 2. Het is voor de 2e keer gelukt om een prachtig ganzenbord spel te maken op maat. Tijdens het proces is er goed meegedacht om het te laten slagen. Kortom complimenten wederom!

 3. Beste André,
  Heel erg bedankt voor het gave en heel mooi afgewerkte Monopoly spel!
  Met de bestanden en tips was het invullen heel erg goed te doen. Jouw eigen inbreng met passende pictogrammen bij de door ons aangeleverde teksten heeft het nog een beetje extra kleur gegeven. Onze collega was er heel erg “fier” mee. Super!

 4. Het maken ging supersnel, met goed en regelmatig contact om feedback te verwerken. Ook verzenden ging goed. En het resultaat mag er zijn: een prachtig persoonlijk cadeau van hoge kwaliteit

 5. Het maken van een persoonlijk monopoly bord en spel is zo leuk.
  Natuurlijk is het een proces, je wil steeds iets veranderen aan het monopoly bord, het is ook zo fijn dat er steeds een concept/proef versie wordt gemaild.
  Het zien is toch anders dan in je hoofd verzinnen.
  Het raamwerk om alles in te vullen is heel duidelijk en de begeleiding / mailtjes terug waren echt meedenkend, alles voor een mooi resultaat.
  Zo leuk om te maken en natuurlijk zo leuk om cadeau te geven !!

 6. Voor het afscheid van een zeer gewaardeerde collega die na 12 jaar de organisatie ging verlaten, wilden we graag een passend cadeau geven. Ik kwam in contact met André van Bordspelcadeau. Het contact via de mail verliep erg fijn. Goede en duidelijke communicatie. Via het Excel konden we onze input aanleveren. Ook fijn dat je van te voren het ontwerp te zien krijgt zodat je eventuele foutjes er nog uit kan halen. Het spel werd erg snel geleverd, het was ook nog mooi ingepakt voor ons, dus gelijk klaar om te geven. Nogmaals veel dank André en ik hou het zeker in gedachten voor de toekomst!

 7. Een gepersonaliseerd monopolyspel leek het cadeau voor onze vriendin die ging trouwen. Alleen moest het over twee weken af en hadden wij geen tijd om het te maken. Gelukkig was Andre heel snel en lukte het met duidelijke aanwijzingen om het spel optijd af te krijgen.
  Andre is flexibel, aardig en geduldig.
  Hij stuurt van te voren de eindversie op waardoor je alle schoonheidsfoutjes er nog goed uit kan halen.

  Erg tevreden met het resultaat!
  Dus zeer aan te raden!

 8. We zijn ontzettend blij met het eindproduct en de hulp van André! Contact verliep soepel en hij gaf ons duidelijke tips en instructies. Het spel is net bezorgd en het ziet er nog mooier uit dan we hadden durven hopen. Aanrader!

 9. Voor het pensioen van onze collega waren we op zoek naar een mooi, persoonlijk en origineel cadeau. En dat hebben we gevonden bij Bordspelcadeau. Andre heeft een heel mooi, gepersonaliseerd ganzenbord gemaakt. Het resultaat is gewoonweg prachtig. Onze collega was zichtbaar geëmotioneerd bij het ontvangen van dit cadeau. Het vormgeven van het spel verliep soepel door de duidelijke instructies op de website en het uitgebreide excel-bestand, maar vooral door de begeleiding van Andre. Andre antwoordt heel snel op vragen, denkt mee, komt met ideeën en zorgt uiteindelijk voor een prachtig mooi en afgewerkt product. Levering is super, met een persoonlijk briefje én zelfs het inpakpapier erbij, maar zodanig dat we nog eerst zelf het spel konden bewonderen. Het is écht een cadeau om zoiets te mogen geven. Nogmaals dank Andre!

 10. Dankzij het handige stappenplan en de bijbehorende excel ging het maken van het monopoly spel relatief snel. André antwoorde snel bij vragen en de samenwerking verliep goed. André heeft over alles nagedacht, het monopoly spel kwam zelfs al in inpakpapier aan, maar wel zo dat we zelf nog even het spel kunnen bewonderen voordat we het ‘weg geven’. Het resultaat is echt gaaf. Het spel lijkt gewoon helemaal origineel.

 11. Soepele samenwerking en een fantastisch eindresultaat. Wij zijn super blij met ons Monopoly spel. Bedankt André!

 12. Wat een bijzonder leuk persoonlijk kado hebben we kunnen maken voor onze vriendin die 50 werd. We hebben voor het ganzenbord gekozen en een geweldige avond gehad. Ze stond echt in het middelpunt met alle persoonlijke foto’ s en opdrachten. Niet alleen het spel is persoonlijk ook het contact met Andre. Hij heeft me super goed geholpen en begeleid. Ik kan iedereen aanraden om voor dit unieke kado te kiezen.

 13. Prachtig gepersonaliseerd Monopoly spel. Ik heb evenveel plezier gehad om het te maken als om het cadeau te geven. Geweldige samenwerking met Andre, die met veel goede ideeën komt en snel werkt. Ik kan dit iedereen aanraden!

 14. Heel blij met het onwijs mooi geworden monopoly spel! Bedankt Andre voor de snelle reacties, de fijne samenwerking, je geduld en het prachtige spel! Hier ga ik iemand heel blij mee maken 🙂

 15. Wat een fijne samenwerking met André! Hij denkt enorm met je mee en geeft vlotte reacties. Het monopoly spel was na akkoord op de online versie ook snel gedrukt en zag er erg mooi uit. Wat een super cadeau om te geven en te krijgen.
  Een fijne samenwerking van een kwaliteit die je tegenwoordig niet zo snel meer ziet.

 16. Voor een speciale verjaardag bij ons in de familie hebben wij een Ganzenbord spel gemaakt in de vorm van een tijdlijn. Het hele leven van de jarige is op die manier met gepaste opdrachten voorbij gekomen.
  André heeft ons hier zeer goed bij geholpen, met wat tips en trucks hebben we een fantastisch spel kunnen maken.
  Contact verliep zeer goed, snelle reacties en duidelijke communicatie.
  Het eindproduct werd ingepakt en wel geleverd (zonder plakbandjes) zodat we zelf nog even konden gluren haha.
  André nogmaals bedankt voor je hulp en wellicht tot een volgende keer!

 17. Twijfel je om een persoonlijk bordspelcadeau cadeau te doen? Stop met twijfelen het is GEWELDIG en ziet er ver bovenverwachting goed uit!!

  Nogmaals heel veel dank!!

 18. Voor een afscheid hebben wij met onze Ondernemingsraad een prachtig gepersonaliseerd Monopoly spel laten maken. Dit kado is erg goed ontvangen, naast het toevoegen van de foto’s kun je ook de teksten op de kaartjes naar wens aanpassen, dit maakt het nog leuker! Het ontwerp was in 1x goed, hartelijke dank voor de fijne samenwerking!

 19. Met veel plezier een gepersonaliseerd monopolyspel gemaakt en het eindresultaat mag er zijn. Het contact was erg fijn, er wordt met je meegedacht en de service was top.

 20. WAUW!! Wat een gaaf resultaat!!
  oprechte aandacht voor de klant, en het product.
  Wat een mooie ontmoeting, tot de volgende.
  Andre Bedankt!

 21. Een fantastisch bordspelcadeau. Ook de voorbereiding en het contact is heel fijn. Veel mogelijk en er wordt met je meegedacht. Dubbel en dwars waard! Onze dank is groot. Wij hebben een mooie afscheidsmonopoly voor de familie die naar Zweden emigreert.

 22. Een prachtig gepersonaliseerd Monopoly spel laten maken voor het afscheid van onze directeur. Zo goed ontvangen! Een mooier cadeau hadden we niet kunnen geven. André ontzettend bedankt voor het realiseren van dit mooie cadeau en je enthousiasme!

 23. Met heel veel plezier gewerkt aan het speciale Ganzenbordspel voor mijn vriendin die 50 is geworden! Met de tools van André én zijn snelle reacties op vragen was het helemaal een feestje! Wat een mooie uitvoering Heel leuk om het uiteindelijk te kunnen geven. De jarige, een enorme spelletjes fan, was super verrast! Ik kan geen enkele reden bedenken om dit niet in je achterhoofd te houden voor een orgineel, persoonlijk kado voor een bijzonder persoon! Dit compliment André heb je dubbeldik verdiend!!!

 24. Voor de trouwerij van mijn dochter hebben we een helemaal persoonlijk gemaakt Monopolyspel besteld. We hebben alles wat we wilden aan André kunnen vragen en uitleggen in een fijne samenwerking, zodat we nu een uniek exemplaar hebben om cadeau te geven. Ik kan niet wachten tot het stel stukje bij beetje alle straten en kaarten ontdekt die een tocht door hun leven vormen. Dankjewel André, je bent een aanrader.

 25. Wij hebben voor het huwelijk van onze kinderen een persoonlijk monopolyspel gemaakt. Na in eerste instantie het ontwikkelen van een monopolyspel zelf geprobeerd te hebben, wat grandioos mislukte, kwam ik bordspelkado tegen. André bleek een kei in het begeleiden van scratch naar een volledig ingericht spel. Het was veel werk, maar de mate waarin je het spel wilt aanpassen is helemaal aan jezelf. Andre gaf tips en adviezen. Het resultaat was een prachtig spel, van wieg tot aan de bruiloft. Het bruidspaar was er heel blij mee. Het leuke is dat je het ook gewoon met iedereen kunst spelen. Voor herhaling vatbaar! Dan wel een ander spel natuurlijk:)

 26. Ter ere van de 65e verjaardag van onze directeur hebben wij een prachtig monopoly spel gemaakt in samenwerking met André. Het resultaat mag er zijn, je ziet direct hoeveel aandacht, tijd en zorg en door André in is gestoken. Er is heel veel mogelijk, en André helpt graag en denkt ook goed met je mee.

  Al met al een aanrader voor wie een uniek bordspel wil laten maken!

 27. Een super gaaf Monopoly spel laten maken voor onze beste vrienden die vandaag in het huwelijksbootje stappen! Samenwerking met Andre was perfect, vlotte communicatie en zeer vriendelijk. We gaan ervan genieten het spel vandaag te overhandigen! Bedankt voor alles Andre!

 28. André, heel erg bedankt voor het mooie monopoly dat je hebt gemaakt ter gelegenheid van het afscheid van een staatsraad. Fijn ook dat het allemaal zo snel ging en dat je goed meedacht over de vormgeving!

 29. Andre, heel erg bedankt voor de goede samenwerking. Het contact tijdens het maken van het monopoly spel was snel en erg goed. Wat zijn we blij me het eindresultaat! Het spel kan nog jaren mee en is daarmee een blijvende herinnering aan een geslaagd jubileum. Ik kan bordspelcadeau echt aan iedereen aanraden.

 30. Een heel leuk cadeau om te geven, en tijdens de voorbereiding al leuk om mee bezig te zijn!
  Hele goede en snelle service.
  Echt een aanrader voor elke spelletjesfanaat!

 31. Wat een leuk cadeau om iemand te geven! Het spel is van mooie kwaliteit en het geheel wordt snel gedrukt en geleverd. Andre antwoordt snel op je vragen, denkt met je mee en houdt rekening met wensen en aanpassingen. De prijs is zeer redelijk bovendien, zeker als je het bedrag met een vriendengroep delen kan. Ten slotte is het cadeau leuk ingepakt, zodat je het meteen geven kan.
  Zeker een aanrader voor familie of vrienden!

 32. Ontzettend leuk spel laten ontwerpen, heel uniek. Leuke samenwerking ook tijdens het maken van het spel! De moeite waard om hier je spel te laten maken!

 33. Dit was veruit het meest geslaagde kerstcadeau dat ik aan iemand gegeven heb!
  Mijn ouders waren zo ontzettend ontroerd. Dankje Andre voor deze top-samenwerking en jouw betrokkenheid! Het was werkelijk een genoegen hier met jou aan te werken. Ik raad dit aan iedereen aan als orgineel kado!

 34. Na alle superlatieven in de vorige reviews doe ik er nog een schepje bovenop !
  Ons prachtig vervaardigde Monopoly spel gaat naar onze zoon in Australië! Andre heeft met veel enthousiasme een vertaalslag gemaakt naar een Engelse versie van het bordspel met een nieuwe, prachtige layout. Het resultaat overtreft onze verwachtingen!
  Andre, dankjewel voor de bijzonder fijne samenwerking! Een dikke tien voor enthousiasme, vriendelijkheid en het meedenken. Dit was de leukste online bestelling ooit!
  Ook al vaker hiervoor gezegd en zo waar: een aanrader voor een persoonlijk cadeau!

 35. Fantastische service en een heel mooi resultaat: wij hebben mijn vader op een jubileum kunnen verrassen met een gepersonaliseerd monopoly-spel. Zeer aan te raden!

 36. Wat een ontdekking deze Monopoly…. toevallig op deze site terecht gekomen en met de excel-template onmiddellijk aan de slag gegaan. Manier van werken is uiterst gemakkelijk, flexibel, inspirerend. Top uitvinding voor een heel aanvaardbare prijs.
  Super service en het resultaat mag er zijn. Ik kan niet wachten om het geschenk te overhandigen en nadien te spelen.

 37. Als bruiloftcadeau hebben we een gepersonaliseerd ganzenbordspel gemaakt. Door corona konden helaas niet alle gasten op de bruiloft aanwezig zijn. Doordat alle gasten wel input hebben gegeven heeft het bruidspaar tijdens het spelen een herinnering aan iedereen. Het is een prachtig en professioneel ogend spel geworden! De communicatie verliep erg prettig en duidelijke en er werd meegedacht wanneer nodig.

 38. Een super gaaf gepersonaliseerd Monopoly spel laten maken. Onwijs goede service!
  Er was een goed en altijd vriendelijk contact, tevens het spel al mooi ingepakt mogen ontvangen.

 39. Beste André,

  Het monopolyspel is prachtig geworden. Bedankt voor de snelle reacties en de mooie afwerking van het spel. De kers op de taart was dat het spel zelfs al mooi ingepakt was met een persoonlijke brief. Klasse!

 40. Voor een bruiloft heb ik een gepersonaliseerd ganzenbordspel laten maken. Ik ben ontzettend tevreden met het spel, de communicatie en de service! Ik was op vakantie en checkte mijn mail niet altijd, maar Andre heeft toch gezorgd dat alle informatie op tijd binnen was en het spel snel voltooid was. Het spel ziet er prachtig uit en viel enorm in de smaak!

 41. Laatst heb ik via bordspelcadeau een gepersonaliseerd monopolyspel laten ontwikkelen. Met dank aan de fijne communicatie met Andre is er een absoluut topspel uit de productie gekomen. Er wordt heel goed naar je eigen wensen gekeken, waarbij Andre altijd scherp kijkt naar eventuele aanvullingen die het spel nog meer ten goede doen. Bij het ontvangen van het spel kon ik ook zien dat er veel zorg in is gestoken in de kwaliteit van het bord, doos en overige onderdelen. Al met al een echte aanrader!

 42. Onwijs tevreden met de service en het resultaat! Voor mijn broer een nieuw monopoly spel ontwikkeld, dat iedereen op de verjaardag van z’n stoel liet vallen(!) met dank aan de geweldige samenwerking met André! In de avonden doorgewerkt omdat ik het spel binnen enkele dagen moest hebben en op de afgesproken dag heeft André zelf het spel thuis geleverd omdat het met de post te laat binnen zou zijn! Avonden doorgewerkt, anderhalf uur gereden om te leveren en een zeer tevreden klant achtergelaten. André je bent een top vent!

  Met hartelijke groet, Abdel

 43. Wat was mijn nichtje blij en verrast met haar eigen spel na haar afstuderen! Al haar vrienden en familie hadden hieraan een bijdrage geleverd en het zag er fantastisch uit. Bijzonder professioneel, mooi afgewerkt, in een prachtige doos. De avond dat we het spel aan haar gaven, hebben we het ook meteen gespeeld met de familie. Hilarisch, ontroerend, spannend; geweldig in 1 woord! Dank aan André voor zijn onuitputtelijke geduld, meedenken en geweldige service. Hij was net zo enthousiast als wij zelf, echt een mooie samenwerking!

 44. Bedankt voor het prachtige bedrukte bordspel!
  We gaan het cadeau geven en we denken dat de ontvanger er heel blij mee gaat zijn. het is prachtig geworden!

 45. Een erg leuk monopoly spel kunnen samen stellen. Goede en snelle communicatie van de verkoper Andre. Netjes verpakt en snel geleverd. Al met al erg tevreden en een echte aanrader!

 46. Gisteren mijn tweede ‘mens erger je niet’ spel ontvangen. De eerste voor een pensionado en mijn tweede voor een diploma uitreiking.
  Alle twee heel mooi geworden. Het was fijn hoe je meedacht en me hielp om het spel nog mooier te maken. Fijn dat je altijd zo snel reageert en met originele ideeen komt. Ik ben een halve digibeet en toch lukte het met jouw hulp de foto’s te versturen naar je en een prachtig resultaat te krijgen. Een geweldig persoonlijk en origineel kado! Het is heerlijk om iets te geven waarmee de ontvanger zo enorm blij is. Dankjewel!

 47. André, super bedankt voor alle hulp met het maken van het ganzenbord en je snelle reactie. In no-time (zelfs in deze rare tijden) is het spel gemaakt en opgestuurd. Super mooi ingepakt en een top cadeau voor een aanstaande moeder.

 48. André, super bedankt voor het prachtige Monopoly spel! Het ging allemaal super makkelijk en persoonlijk. Bedankt voor de tips en het origineel cadeau! Hij was er erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *