Bordspelkado

U mag hier een reactie achterlaten over uw ervaring met Bordspelkado

Dit is de nieuwe website van Bordspelkado per januari 2020.

We hopen u van dienst te zijn met de nieuwe website van Bordspelkado.
U heeft tot alle pagina’s direct toegang. We verwachten dat u snel vindt wat u zoekt.
Mocht u vragen hebben, stel die gerust.
Heeft u commentaar,  of een beoordeling na het leveren van een spel, geef die dan svp door een reactie te plaatsen onder aan deze pagina.
We wensen u alle succes met uw plannen. Na uw voorbereiding, gaat Bordspelkado graag een spel voor u realiseren.

Nieuw Spel:
Vanaf maart 2020 is er een nieuw bordspel, het “Michiel de Ruijter” spel leverbaar.
Het is een oud Hollands spel en het is gedateerd op de datum 24 maart 1607.
Dit spel moet nog in de website geplaatst worden. De spelregels ziet u onderaan het spel staan, maar inmiddels zijn die ook in een document beschikbaar.

5 reacties op “Bordspelkado

  1. André, super bedankt voor het prachtige Monopoly spel! Het ging allemaal super makkelijk en persoonlijk. Bedankt voor de tips en het origineel cadeau! Hij was er erg blij mee!

  2. André, super bedankt voor alle hulp met het maken van het ganzenbord en je snelle reactie. In no-time (zelfs in deze rare tijden) is het spel gemaakt en opgestuurd. Super mooi ingepakt en een top cadeau voor een aanstaande moeder.

  3. Gisteren mijn tweede ‘mens erger je niet’ spel ontvangen. De eerste voor een pensionado en mijn tweede voor een diploma uitreiking.
    Alle twee heel mooi geworden. Het was fijn hoe je meedacht en me hielp om het spel nog mooier te maken. Fijn dat je altijd zo snel reageert en met originele ideeen komt. Ik ben een halve digibeet en toch lukte het met jouw hulp de foto’s te versturen naar je en een prachtig resultaat te krijgen. Een geweldig persoonlijk en origineel kado! Het is heerlijk om iets te geven waarmee de ontvanger zo enorm blij is. Dankjewel!

  4. Een erg leuk monopoly spel kunnen samen stellen. Goede en snelle communicatie van de verkoper Andre. Netjes verpakt en snel geleverd. Al met al erg tevreden en een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *