Bordspelkado

U mag hier een reactie achterlaten over uw ervaring met Bordspelkado

Dit is de nieuwe website van Bordspelkado per januari 2020.

We hopen u van dienst te zijn met de nieuwe website van Bordspelkado.
U heeft tot alle pagina’s direct toegang. We verwachten dat u snel vindt wat u zoekt.
Mocht u vragen hebben, stel die gerust.
Heeft u commentaar,  of een beoordeling na het leveren van een spel, geef die dan svp door een reactie te plaatsen onder aan deze pagina.
We wensen u alle succes met uw plannen. Na uw voorbereiding, gaat Bordspelkado graag een spel voor u realiseren.

Nieuw Spel:
Vanaf maart 2020 is er een nieuw bordspel, het “Michiel de Ruijter” spel leverbaar.
Het is een oud Hollands spel en het is gedateerd op de datum 24 maart 1607.
Dit spel moet nog in de website geplaatst worden. De spelregels ziet u onderaan het spel staan, maar inmiddels zijn die ook in een document beschikbaar.

13 reacties op “Bordspelkado

 1. Wat een ontdekking deze Monopoly…. toevallig op deze site terecht gekomen en met de excel-template onmiddellijk aan de slag gegaan. Manier van werken is uiterst gemakkelijk, flexibel, inspirerend. Top uitvinding voor een heel aanvaardbare prijs.
  Super service en het resultaat mag er zijn. Ik kan niet wachten om het geschenk te overhandigen en nadien te spelen.

 2. Als bruiloftcadeau hebben we een gepersonaliseerd ganzenbordspel gemaakt. Door corona konden helaas niet alle gasten op de bruiloft aanwezig zijn. Doordat alle gasten wel input hebben gegeven heeft het bruidspaar tijdens het spelen een herinnering aan iedereen. Het is een prachtig en professioneel ogend spel geworden! De communicatie verliep erg prettig en duidelijke en er werd meegedacht wanneer nodig.

 3. Een super gaaf gepersonaliseerd Monopoly spel laten maken. Onwijs goede service!
  Er was een goed en altijd vriendelijk contact, tevens het spel al mooi ingepakt mogen ontvangen.

 4. Beste André,

  Het monopolyspel is prachtig geworden. Bedankt voor de snelle reacties en de mooie afwerking van het spel. De kers op de taart was dat het spel zelfs al mooi ingepakt was met een persoonlijke brief. Klasse!

 5. Voor een bruiloft heb ik een gepersonaliseerd ganzenbordspel laten maken. Ik ben ontzettend tevreden met het spel, de communicatie en de service! Ik was op vakantie en checkte mijn mail niet altijd, maar Andre heeft toch gezorgd dat alle informatie op tijd binnen was en het spel snel voltooid was. Het spel ziet er prachtig uit en viel enorm in de smaak!

 6. Laatst heb ik via bordspelcadeau een gepersonaliseerd monopolyspel laten ontwikkelen. Met dank aan de fijne communicatie met Andre is er een absoluut topspel uit de productie gekomen. Er wordt heel goed naar je eigen wensen gekeken, waarbij Andre altijd scherp kijkt naar eventuele aanvullingen die het spel nog meer ten goede doen. Bij het ontvangen van het spel kon ik ook zien dat er veel zorg in is gestoken in de kwaliteit van het bord, doos en overige onderdelen. Al met al een echte aanrader!

 7. Onwijs tevreden met de service en het resultaat! Voor mijn broer een nieuw monopoly spel ontwikkeld, dat iedereen op de verjaardag van z’n stoel liet vallen(!) met dank aan de geweldige samenwerking met André! In de avonden doorgewerkt omdat ik het spel binnen enkele dagen moest hebben en op de afgesproken dag heeft André zelf het spel thuis geleverd omdat het met de post te laat binnen zou zijn! Avonden doorgewerkt, anderhalf uur gereden om te leveren en een zeer tevreden klant achtergelaten. André je bent een top vent!

  Met hartelijke groet, Abdel

 8. Wat was mijn nichtje blij en verrast met haar eigen spel na haar afstuderen! Al haar vrienden en familie hadden hieraan een bijdrage geleverd en het zag er fantastisch uit. Bijzonder professioneel, mooi afgewerkt, in een prachtige doos. De avond dat we het spel aan haar gaven, hebben we het ook meteen gespeeld met de familie. Hilarisch, ontroerend, spannend; geweldig in 1 woord! Dank aan André voor zijn onuitputtelijke geduld, meedenken en geweldige service. Hij was net zo enthousiast als wij zelf, echt een mooie samenwerking!

 9. Een erg leuk monopoly spel kunnen samen stellen. Goede en snelle communicatie van de verkoper Andre. Netjes verpakt en snel geleverd. Al met al erg tevreden en een echte aanrader!

 10. Gisteren mijn tweede ‘mens erger je niet’ spel ontvangen. De eerste voor een pensionado en mijn tweede voor een diploma uitreiking.
  Alle twee heel mooi geworden. Het was fijn hoe je meedacht en me hielp om het spel nog mooier te maken. Fijn dat je altijd zo snel reageert en met originele ideeen komt. Ik ben een halve digibeet en toch lukte het met jouw hulp de foto’s te versturen naar je en een prachtig resultaat te krijgen. Een geweldig persoonlijk en origineel kado! Het is heerlijk om iets te geven waarmee de ontvanger zo enorm blij is. Dankjewel!

 11. André, super bedankt voor alle hulp met het maken van het ganzenbord en je snelle reactie. In no-time (zelfs in deze rare tijden) is het spel gemaakt en opgestuurd. Super mooi ingepakt en een top cadeau voor een aanstaande moeder.

 12. André, super bedankt voor het prachtige Monopoly spel! Het ging allemaal super makkelijk en persoonlijk. Bedankt voor de tips en het origineel cadeau! Hij was er erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *