Mens erger.. Stappenplan

Stappenplan Mens erger je niet

bordspel kado stappenplan

U bent wellicht geïnteresseerd geraakt in een Persoonlijk Mens-erger-je-niet spel, maar u heeft geen idee hoe te beginnen. Geen nood. In dit stappenplan wordt stap voor stap uitgelegd hoe u samen met Bordspelkado tot een gepersonaliseerd Mens erger je niet spel komt,  dat volledig op uw wensen is aangepast.

1. Foto’s verzamelen en type spel kiezen

bordspel kado bedenkenU verzamelt 19 foto’s voor de rondjes en 4 hoekfoto’s, en voor het medaillon op de doos, en stuurt alle verzamelde foto’s naar ons op. Op de doos kan het woord Mens, vervangen worden door een naam. De groene titel op het spel kan ook aangepast worden. Ook kiest u het type spel uit.

2. Mailen of Wetransfer

bordspel kado mailVerzenden met Wetransfer naar
bordspelkado@gmail.com
of
per e-mail (verdelen over enkele mails).
En u zet in een mail door wie het spel aangeboden wordt; dat is voor de handleiding.

3. Corrigeren

bordspel kado checkBordspelkado gaat nu voor u aan de slag. Als wij klaar zijn krijgt u een digitale proef-versie toegestuurd van het spelbord en van de doos. Deze controleert u op fouten of andere verbeter-punten. Voorgestelde verbeteringen worden uitgevoerd en dan wordt het spel gemaakt.

4. Betalen + verzenden

bordspel kado geldOp het moment dat het spel aan u verstuurd wordt ontvangt u een factuur met de track en trace gegevens. Deze kunt u dan direct voldoen.

Stap 1: Foto’s verzamelen en type spel kiezen

Het is de bedoeling dat u minstens 19 verschillende foto’s verzamelt van de persoon of personen waarvoor het spel bedoeld is. Een standaard Mens-erger-je-niet spel bestaat namelijk uit 19 foto’s en 4 hoekfoto’s, en 1 foto wordt daarnaast gebruikt voor het medaillon op de bovenkant van de doos.

Als u wilt mag u de titel ‘Mens erger je niet’, veranderen in de naam van de persoon voor wie het spel is; dus bijvoorbeeld: ‘Jantine erger je niet’.
 De groene tekst “Het meest gespeelde spel”, kan ook vervangen worden door een “oneliner”.

U kiest ook welk type spel u wilt laten maken: U geeft u aan of u een vierkant of rechthoekig spelbord wilt of alleen een spelbord.

Stap 2: Mailen of Wetransfer

Foto’s mogen kunnen digitaal en dan  per mail of via Wetransfer worden aangeleverd.
Dit kan naar het e-mail adres: bordspelkado@gmail.com

Let er op dat de foto’s voldoende van elkaar verschillen om ze straks in het spel goed van elkaar te kunnen onderscheiden.

U geeft in een mail aan

  1. Door wie het spel aangeboden wordt; dit komt namelijk in de handleiding te staan.
  2. De gewenste teksten.
  3. Uw adresgegevens
  4. Uw 06-nummmer
  5. Wanneer u het spel in uw bezit wilt hebben; dit ivm de planning

Stap 3: Corrigeren

Bordspelkado gaat nu voor u aan de slag om de 18 foto’s te plaatsen, om en om, in de rondjes op het Mens-erger-je-niet spelbord.  Tevens worden de 4 hoekfoto’s geplaatst en voorzien van een lichte schaduw aan de 4 zijkanten van elke foto. De speciaal gekozen foto voor het medaillon op de doos wordt daar ook op geplaatst.
Indien gewenst wordt de titel aangepast.

Van Bordspelkado krijgt u een digitale proef-versie toegestuurd van het spelbord en van de doos. Deze controleert u op fouten of andere verbeter-punten. Voorgestelde verbeteringen worden uitgevoerd en dan wordt het spel gemaakt.

Stap 4: Betalen + verzenden

Op het moment dat het spel gereed is, worden de track en trace gegevens van Postnl met de factuur naar u gestuurd. De verzendkosten bedragen € 7,25 en voor België € 13.- De factuur kunt u dan direct voldoen. Daarna wordt het spel daadwerkelijk bij Postnl afgeleverd.