Ganzenbord

 

Ganzenbord voor een jarige of jubilaris

jarige jubilaris promovendus collegaGanzenbord voor een jarige of jubilaris is een bordspel waar uw familielid, vriend of collega centraal staat. Hij of zij speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen spel.

Bereikt uw beste vriend of partner binnenkort de respectabele leeftijd van 30, 50 of 65 jaar? Of u heeft binnen uw bedrijf of vereniging een jubilaris die al 5, 10 of 15 jaar trouwe dienst verleent? Dan is dit een cadeau dat zeer zeker in de smaak zal vallen.
Een persoonlijk ganzenbordspel kan ook uitstekend dienen als afscheidscadeau, indien uw collega na jaren trouwe dienst besluit uw bedrijf of vereniging te verlaten. Ook bij een promotie wordt wel een spel cadeau gegeven.

 

Ganzenbord voor een bruidspaar

Ganzenbord voor een bruidspaar is een bordspel waar de bruid en bruidegom centraal staan. Dit kunnen ‘just married’ weds zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk voor een 12 ½, 25, 30, etc. jarig jubileum.

Gaat uw beste vriend of vriendin, zoon of dochter, broer of zus binnenkort trouwen met zijn of haar jeugdliefde en zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau dat ze gegarandeerd niet van iemand anders gaan krijgen? Gaat u dan voor het persoonlijk ganzenbord op maat voor bruidsparen.