Bruidspaar

Ganzenbord voor een bruidspaar

bruidspaar

Ganzenbord voor een bruidspaar is een bordspel waar de bruid en bruidegom centraal staan. Dit kunnen newly weds zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk voor 12 ½, 25, 30, etc. jarig jubileum.

Gaat uw beste vriend of vriendin, zoon of dochter, broer of zus binnenkort trouwen met zijn of haar jeugdliefde en zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau dat ze gegarandeerd niet van iemand anders gaan krijgen? Gaat u dan voor het persoonlijk ganzenbord op maat voor bruidsparen.

Wat is het

Het is gebaseerd op het aloude ganzenbord, maar dan persoonlijk gemaakt in een oplage van slechts 1 exemplaar!

Het spel bevat het herkenbare spelbord, de pionnen en de dobbelsteen, maar is volledig op maat gemaakt van het bruidspaar. In het spel worden mooie foto’s en grappige anekdotes verwerkt die u zelf aanlevert.
Op deze manier krijgt u een uniek product dat zeer herkenbaar zal zijn voor het bruidspaar door de dierbare herinneringen en foto’s. Bovendien is het spel volledig speelbaar.

Voorbeelden van bordspellen zijn hier te vinden

Hoe speel je het?

U als speler, kruipt in de huid van één van de echtelieden en volgt zijn of haar levenspad. Onderweg komt u langs verschillende gebeurtenissen uit zijn of haar leven of van hun samen. Iedere gebeurtenis kan in één van de volgende vormen verwerkt worden in het spel:

 • Een ganzenbord-achtige opdracht (vb.: Wacht 2 beurten op …)
 • Een vraag die alleen zij kunnen beantwoorden (vb.: Wie was ook alweer …?)
 • Een ludieke opdracht die direct uitgevoerd moet worden (vb.: Doe de volgende gebeurtenis na: …)

Meer weten over de spelregels?

Wat krijgt u?

Een bordspel bestaat uit:

 • 1 spelbord gemaakt van stevig karton met hoge kwaliteit foto’s en goed leesbare tekst. Het speelbord heeft een grootte van 4 A4-tjes en is in 4 delen inklapbaar. Verder is het geplastificeerd, dus het kan tegen een stootje
 • 8 pionnen in 2 kleuren
 • 1 dobbelsteen
 • spelregels
 • optie: doos. Een bordspel hoort eigenlijk thuis in een doos. Voor slechts € 20.- extra heeft u een doos met daarop de titel van het spel in 5-voud geprint (1 maal bovenkant en 4 maal zijkant) met het spelbord afgebeeld op de bovenkant, uiteraard in hoge kwaliteit.
 • optie: luxe doos. Dan heeft op de doos een eigen foto, wat het cadeau nog persoonlijker maakt. Dit kost € 10.- meer dan de standaard doos.
 • optiekaartjes met vragen en opdrachten. In het geval dat u zo veel anekdotes en voorvallen van het bruidspaar weet dat het niet meer op het speelbord past, kunt u kiezen voor een speltype met kaartjes. Ieder kaartje bevat een vraag of opdracht.
 • optie: Extra spelvakjes gevuld met een foto en tekst. Per vakje extra kost dat € 1,20

Voor een overzicht van mogelijke opties, kijk bij bruidspaar typen spel.

Wat kost het?

Een standaard spel begint al bij € 129,-  Voor dit bedrag krijgt u een bordspel met 21 op maat gemaakte vakjes en een middenvak. De rest van de vakjes zal op de standaard (ganzenbord) manier gevuld zijn. Verder ontvangt u 8 pionnen, 1 dobbelsteen en spelregels. Al naar gelang uw wensen kunt u dit uitbreiden zoals hierboven genoemd.

Bedenk dat het spel het leukste is om te geven (en te maken!) met een groep. Met 10 personen bent u voor een standaard spel zo’n ruime  € 13.- per persoon kwijt.

Kijk voor de verschillende mogelijkheden en prijzen hier.

Wat moet u doen?

Een bordspel komt er uiteraard niet zonder uw hulp. U zult foto’s moeten aanleveren en anekdotes tot opdrachten moeten verwerken. Zie hiervoor de tips & trucs pagina of neem gewoon contact met ons op.

Enthousiast geworden, maar geen idee hoe het nu verder gaat? Volg het stappenplan.