Jarige

Ganzenbord voor een jarige of jubilaris

jarige bordspelkado kado cadeauGanzenbord voor een jarige of jubilaris is een bordspel waar uw vriend of collega centraal staat. Hij of zij speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen spel.

Bereikt uw beste vriend binnenkort de respectabele leeftijd van 30, 50 of 65 jaar? Of u heeft binnen uw bedrijf of vereniging een jubilaris die al 5, 10 of 15 jaar trouwe dienst verleent? Dan is dit een cadeau dat zeer zeker in de smaak zal vallen.

Een persoonlijk ganzenbordspel kan ook uitstekend dienen als afscheidscadeau, indien uw collega na jaren trouwe dienst besluit uw bedrijf of vereniging te verlaten.

Wat is het?

Het is gebaseerd op het aloude ganzenbord, maar dan persoonlijk gemaakt in een oplage van slechts 1 exemplaar!

Het spel bevat het herkenbare speelbord, de pionnen en de dobbelsteen, maar is volledig op maat gemaakt voor degene waar het om gaat. In het spel worden eigen foto’s en grappige anekdotes verwerkt die u zelf aanlevert.
Op deze manier krijgt u een uniek product dat zeer herkenbaar zal zijn voor uw vriend door de dierbare herinneringen en foto’s. Bovendien is het spel volledig speelbaar.

Voorbeelden van bordspellen zijn hier te vinden.

Hoe speel je het?

U als speler kruipt in de huid van de jarige of jubilaris en volgt zijn of haar levenspad. Onderweg komt u langs verschillende gebeurtenissen uit zijn of haar leven. Iedere gebeurtenis kan in één van de volgende vormen verwerkt worden in het spel:

 • Een ganzenbord-achtige opdracht (vb.: Wacht 2 beurten op …)
 • Een vraag die alleen hij of zij kan beantwoorden (vb.: Wie was ook alweer …?)
 • Een ludieke opdracht die direct uitgevoerd moet worden (vb.: Doe de volgende gebeurtenis na: …)

Meer weten over de spelregels?

Wat krijgt u?

Een bordspel bestaat uit:

 • spelbord gemaakt van stevig karton met hoge kwaliteit foto’s en goed leesbare tekst. Het speelbord heeft een grootte van 4 A4-tjes en is in 4 delen inklapbaar. Verder is het geplastificeerd, dus het kan tegen een stootje.
 • Een foto in het startvak, middenvak en in 19 gewone spelvakjes met daarin tekst.
 • 6 pionnen in verschillende kleur
 • dobbelsteen
 • spelregels
 • optie: doos. Een bordspel hoort eigenlijk thuis in een doos. Voor slechts € 20.- extra heeft u een doos met daarop de titel van het spel in 5-voud geprint (1 maal bovenkant en 4 maal zijkant) met het spelbord afgebeeld op de bovenkant, uiteraard in hoge kwaliteit.
 • optie: luxe doos. Dan heeft op de doos een eigen foto, wat het cadeau nog persoonlijker maakt. Dit kost € 10.- meer dan de standaard doos.
 • optiekaartjes met vragen en opdrachten. In het geval dat u zo veel anekdotes en voorvallen van uw vriend of vriendin weet dat het niet meer op het speelbord past, kunt u kiezen voor een speltype met kaartjes. Ieder kaartje bevat een vraag of opdracht.
 • optie: Extra spelvakjes gevuld met een foto en tekst. Per vakje extra kost dat € 1,20

Voor een overzicht van mogelijke opties kijkt u bij jarige typen spel.

Wat kost het?

Een standaard spel begint al bij € 119.-  Voor dit bedrag krijgt u een bordspel met 21 op maat gemaakte vakjes, de rest van de vakjes zal op de standaard (ganzenbord) manier gevuld zijn. Verder ontvangt u 6 pionnen, 1 dobbelsteen en spelregels. Al naar gelang uw wensen kunt u dit uitbreiden zoals hierboven genoemd.

Bedenk dat het spel het leukste is om te geven met een groep. Met 10 personen bent u op die manier voor een standaard spel nog geen € 12.- per persoon kwijt.

Kijk voor de verschillende mogelijkheden en prijzen hier.

Wat moet u doen?

Een bordspel komt er uiteraard niet zonder uw hulp. U zult foto’s moeten aanleveren en anekdotes tot opdrachten moeten verwerken. Zie hiervoor de tips & trucs pagina of neem gewoon contact met ons op.

Enthousiast geworden, maar geen idee hoe het nu verder gaat? Volg het stappenplan.