Mens erger je niet

Mens erger je niet

mens erger je niet bordspelWie kent Mens-erger-je-niet niet van vroeger? Bijna iedereen heeft het wel eens gespeeld. Bordspelkado biedt u de mogelijkheid om het ouderwetse spel in een nieuw jasje te steken met uw eigen persoonlijke foto’s op het bord verwerkt.

Persoonlijk Mens-erger-je-niet is zowel leuk om aan uzelf te geven of als cadeau voor een bruidspaar, jarige of jubilaris.

Wat is het?

Persoonlijk Mens-erger-je-niet is het bekende vierkante speelbord met 4 grote foto’s op de beginpunten, waar de 4 pionnen staan geplaatst, en 18 kleine foto’s in de ronde vakjes (het pad).

Hoe speel je het?

Je speelt het op de bekende manier: met maximaal 4 spelers en 4 pionnen per speler een rondje over het bord lopen en je pionnen proberen veilig te stellen.
Meer weten over de exacte spelregels?

Wat krijgt u?

Een Mens-erger-je-niet spel bestaat uit:

  • 1 speelbord van stevig karton met 4 + 18 hoge kwaliteit foto’s. Het bord is geplastificeerd, dus het kan tegen een stootje.
  • De mogelijkheid om alleen een spelbord te laten maken.
  • De mogelijkheid om het spelbord rechthoekig of vierkant te laten maken.
  • De bekende mens-erger-je-niet doos met een persoonlijk tintje: een mooie foto van de hoofdpersoon of personen in kwestie in het medaillon.
  • Op de doos de voornaam van de ontvanger op de plaats waar Mens staat.
  • Op de doos de groene tekst aangepast in een eigen tekst.

Een Mens-erger-je-niet spel bestaat uit deze 4 typen.

Wat kost het?

Een Mens-erger-je-niet spel is er vanaf  € 119.-

Wat moet u doen?

Een persoonlijk Mens-erger-je-niet spel komt er uiteraard niet zonder uw hulp. Uw taak is echter relatief simpel: u hoeft alleen foto’s aan te leveren. Volg het stappenplan als u precies wilt weten wat de gang van zaken is.