Spellen

Bordspelkado: een persoonlijk bordspel in een prachtige uitvoering.

Een bordspel in een cadeau kwaliteit maken we graag voor u.
Hieronder staan de belangrijkste specificaties van de verschillende spellen.

 • Zowel het spelbord als de doos wordt in heldere kleuren gedrukt, waarna beide gelamineerd worden. Dit geeft een glimmend oppervlak, dat tevens bescherming biedt.
 • De soorten spellen die gemaakt kunnen worden, ziet u hieronder genoemd.
 • Het ganzenbordspel heeft een spelbord met de afmeting van 51,5 x 38,5 centimeter. Een bijpassende doos, waar het in vieren opgevouwen spelbord in past, heeft de afmetingen van 27,5 x 20,5 centimeter.
 • Per soort spel, zijn er een aantal typen spellen. Van een standaard spel, tot een meer uitgebreid spel waarbij bijvoorbeeld meer gevulde spelvakjes mogelijk zijn.
 • U kunt zelfs een spel met gelamineerde kaartjes laten maken. Dit geldt dan voor de ganzenbord spellen.
 • Een gepersonaliseerd Monopoly spel heeft standaard gelamineerde kaartjes.
 • Bekijkt u rustig de diverse mogelijkheden. Van elk spel is duidelijk aangegeven wat de opties zijn.
 • Onder het menu Stappenplan en het menu Extra treft u informatie aan om een bordspel te laten maken.
 • Stel u gerust uw vragen via het contact-formulier of mail direct naar bordspelkado@gmail.com

Bordspelkado staat voor u klaar om een prachtig cadeau af te leveren.

Reeds 10 jaar maakte Bordspelkado zo’n 500 spellen voor altijd tevreden klanten!

NB: Een tweede en volgende spel bestelt u voor 64% van het bedrag van het eerste spel

Ganzenbord voor een jarige, jubilaris, promovendus of een collega

jarige jubilaris promovendus collegaGanzenbord voor een jarige of jubilaris is een bordspel waar uw vriend of collega centraal staan. Hij of zij speelt de hoofdrol in zijn of haar eigen spel.

Bereikt uw beste vriend binnenkort de respectabele leeftijd van 30, 50 of 65 jaar? Of u heeft binnen uw bedrijf of vereniging een jubilaris die al 5, 10 of 15 jaar trouwe dienst verleent? Dan is dit een cadeau dat zeer zeker in de smaak zal vallen.

Een persoonlijk ganzenbordspel kan ook uitstekend dienen als afscheidscadeau, indien uw collega na jaren trouwe dienst besluit uw bedrijf of vereniging te verlaten.

Ganzenbord voor een bruidspaar

Ganzenbord voor een bruidspaar is een bordspel waar de bruid en bruidegom centraal staan. Dit kunnen newly weds zijn, maar het is uiteraard ook mogelijk voor 12 ½, 25, 30, etc. jarig jubileum.

Gaat uw beste vriend of vriendin, zoon of dochter, broer of zus binnenkort trouwen met zijn of haar jeugdliefde en zoekt u een origineel en persoonlijk cadeau die ze gegarandeerd niet van iemand anders gaan krijgen? Gaat u dan voor het persoonlijk ganzenbord op maat voor bruidsparen.

Monopoly

Een gepersonaliseerd Monopoly spel bestaat uit:

Monopoly spel

 • een bordspel waarop 28 straten en stations staan met de naam door u zelf gegeven
 • 28 eigendoms kaarten ook met die namen in overeenkomstige kleuren
 • 16 Kans en 16 Algemeen fonds kaarten waarvan u zelf de tekst mag bepalen
 • 12 hotels en 32 huizen
 • 2 dobbelstenen
 • spelregels
 • een gepersonaliseerde doos met daarop de naam van de ontvanger
 • een set monopoly geld met de klassieke waarden
 • bedragen in het spel en op de kaartjes in guldens of euro ’s
 • een set pionnen

Mens-erger-je-niet

mens erger je niet bordspelkado bordspel cadeauWie kent Mens-erger-je-niet niet van vroeger? Bijna iedereen heeft het wel eens gespeeld.

Bordspelkado biedt u de mogelijkheid om het ouderwetse spel in een nieuw jasje te steken met uw eigen persoonlijke foto’s op het bord verwerkt.

Persoonlijk Mens-erger-je-niet is zowel leuk om aan uzelf te geven of als cadeau voor een bruidspaar, jarige of jubilaris.

Een persoonlijk ganzenbordspel kan ook uitstekend dienen als afscheidscadeau, indien uw collega na jaren trouwe dienst besluit uw bedrijf of vereniging te verlaten.

Metal Inquizitor

Metal Inquizitor Heavy MetalMetal InQuizitor is een bordspel waarin de geschiedenis van de Hardrock en de Metal in al haar subvormen die wij tot de dag van vandaag kennen wordt belicht.

Het spel bestaat uit 200 en is uitbreidbaar tot 1000 meerkeuzevragen en opdrachten. Iedere meerkeuzevraag heeft drie antwoorden die geloofwaardig zijn of met alles de spot drijven. Natuurlijk is er bij elke vraag slechts een antwoord goed en deze wordt dan ook vaak voorzien van commentaar

Het is een soort Triviant spel. Op vragenkaartjes staan vragen en deze bestaan uit het raden van bands, muzikanten, producers en labels e.d. De antwoorden kunnen op een hintsachtige manier worden gegeven.

Michiel de Ruijter spel

Het onbekende oud Hollandse Michiel de Ruijter spel van lang geleden? Een spel waarin u rond het schip de Zeven Provinciën de genummerde vakken doorloopt en te maken krijgt met belangrijke momenten in het leven van Michiel de Ruijter.  Het conflict met Maarten Tromp, en daarna de verzoening, komen in het spel aan bod. De kanonnen treft u als nummers in het spel aan, het touwslagerswiel waaraan Michiel draaide, het standbeeld van hem, de toren waarop hij staat, zijn paard en zijn koning, Willem III. Bordspelkado biedt u de mogelijkheid om dit ouderwetse spel in een nieuwe uitvoering te spelen en zo te beleven.